Alyiah wordt YOUCA-Ambassadrice 2019

Datum: 
22 feb 2019
SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. Get Flash

Proficiat aan Alyiah Afras want zij is verkozen tot YOUCA-ambassadeur!

Alyiah en Luka bezochten de YOUCA-kick off vorige week. In de voormiddag deden ze een Escaperoom en hebben ze een presentatie gekregen  over TRIAS en eentje over GUINEE. Eveneens kwamen de YOUCA-ambassadeurs 2018 getuigen over hun inleefreis naar El Salvador. In de namiddag hebben ze een soort spel gespeeld waarbij ze een een zaak moesten beginnen en dan geconfronteerd werden met alle hindernissen die jongeren in Guinee ondervinden als ze een zaak beginnen/een product willen verkopen, gevolgd door een reflectierondje.

Alyiah heeft zich aansluitend ook kandidaat gesteld om ambassadeur te worden voor dit jaar, ze maakte hiervoor een filmpje en motivatiebrief en mét succes, want ze werd gekozen uit de kandidaten.

In juli mag Alyiah mee op inleefreis naar Guinee. Daar komt ze alles te weten over het YOUCA-project van 2019 en leert ze de Guineese jongeren beter kennen. Kortom een unieke ervaring! 

 

Samen met 4 andere ambassadeurs wordt Alyiah klaargestoomd om hun verhaal te delen met zo veel mogelijk leerlingen, en niet enkel met College Hagelstein. De uitgelezen kans om de YOUCA Action Day nog meer in de spotlight te zetten! 

 

Foto's: YOUCA